De oorzaak van veel (moderne) ziektes ligt in de disbalans van de biochemie (stofwisseling) van het lichaam. Meestal wordt dit pas opgemerkt wanneer het tot klachten, of erger, tot een diagnose komt. SalusMed® is specialist op het gebied van microvoedingsstoffen in relatie tot ziekte en het behoud of herstel van gezondheid.

Vooruitstrevende analytische methodes maken het mogelijk verstoring van de biochemie (stofwisseling) vroegtijdig en doelgericht in de vorm van tekorten aan microvoedingsstoffen te analyseren en weer in balans te brengen.

Als het lichaam macrovoedingsstoffen nodig heeft, merken we dat aan een gevoel van honger. Een tekort aan microvoedingsstoffen (vitamines, mineralen, spoorelementen, aminozuren, ballaststoffen, plantextracten) blijft meestal lange tijd onopgemerkt. Een sluipend proces dat zich in de meeste gevallen pas openbaart bij klachten of erger, een gestelde medische diagnose. Gezondheid is ons grootste goed, preventie zou daarom voorop moeten staan. Helaas wijst de praktijk vaak anders uit. In ons dagelijks werk ontmoeten we veel mensen die jarenlang, in welke vorm dan ook, een soort roofbouw op hun lichaam hebben gepleegd. Een totaal verstoorde biochemie (stofwisseling) vaak als gevolg. Een diagnose is er (nog) niet wel het gevoel dat er iets niet in orde is en men minder goed functioneert en klachten heeft. Of erger, er is wel een diagnose maar geen of te weinig besef van het belang van de juiste balans in microvoedingsstoffen. (Medicijnen, ziektes verstoren de stofwisseling bijna altijd). Wij zijn specialist in het in balans brengen van uw stofwisseling, een belangrijke voorwaarde voor herstel of behoud van uw gezondheid!

Neem contact op