Graag bieden wij u de mogelijkheid om onder medische leiding intensief en structureel te werken aan behoud of herstel van uw gezondheid en vitaliteit. Fachkurhaus Seeblick in Berlingen, dat eveneens behoort tot de Hepart Group, is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een specialistisch centrum op het gebied van voeding, stofwisseling, vitaliteitsherstel en gezondheidspreventie.

Genietend van de prachtige omgeving van de Bodensee kunt u in alle rust tijd voor u zelf nemen en onder medische begeleiding werken aan uw persoonlijke gezondheidsdoelen.


Wat Fachkurhaus Seeblick uniek maakt:

stoffwechseltherapie-statt-diaet Stofwisseltherapie in plaats van dieet
In Seeblick hoeft niemand honger te hebben om af te vallen. “We kennen geen dieet, maar een stofwisseltherapie:”- zo beschrijft Andreas Hefel, directeur van het “Fachkurhaus”, het concept. Met de regelmatige en exact gedoseerde hoeveelheden van het EPD-Voedingsprogramma bent u in staat:

  • Snel en gezond vet reserves afbouwen
  • Cholesterol en bloeddruk verlagen
  • Het lichaam diepgaand en ontgiften en vitaliseren
  • De lichaamseigen afweerkrachten gericht versterken
  • Duurzame resultaten behalen- ook wanneer u weer thuis bent
alles-unter-einem-dach Alles onder één dak
Stofwissel thearpie, medical-wellness, lezingen, en presentaties: In Seeblick krijgt u dit alles zonder het Fachkurhaus te hoeven verlaten. Een moderne artsenpraktijk en manueel therapiecentrum zijn eveneens in eigen huis aanwezig.
aerztliche-leitung Medische leiding
In Fachkurhaus Seeblick heeft u de zekerheid, dat alle behandelingen en inzichten aan een hoge medische standaard onderworpen zijn en uitsluitende door gekwalificeerde specialisten worden uitgevoerd
langfristige-erfolge Duurzame resultaten
Geen kortdurende succesbelevingen, maar duurzame en structurele verbeteringen zijn ons doel. De ervaringen van onze gasten bevestigen ons dat zij bei ons al het relevante geleerd hebben, om langdurig hun stofwisseling te ontlasten, te ontgiften, en algemeen een gezonder leven te leiden en daardoor meer levenskwaliteit er varen.

Voor meer informatie over Fachkurhaus Seeblick kijkt u op www.seeblick-berlingen.ch. Ook kunt u voor informatie, reserveringen of prijzen contact opnemen met uw SalusMed specialist of SalusMed Nederland onder telefoonnummer: 0031 40 304 1536.

Fachkurhaus-Seeblick:
Wieslistrasse 34
CH-8267 Berlingen
Telefoon:+41 (0)52 762 00 70
Fax: +41 (0)52 762 00 71
Web: www.seeblick-berlingen.ch
" target="_blank">info(at)seeblick-berlingen.ch